Brandstoffen

Bij ons Shell-station kan je kiezen uit verschillende soorten brandstof. In ons aanbod maken we onderscheid tussen benzine, diesel en alternatieve brandstoffen. Als een van de benzine en diesel opties bieden wij kwalitatief hoogwaardige prestatiebrandstoffen.

Shell V-Power Benzine

Shell V-Power Benzine kan helpen om meer energie uit elke druppel benzine te halen. Deze brandstof is verrijkt met onze DYNAFLEX-technologie om je motor te beschermen. De actief reinigende toevoegingen kunnen de vorming van vuil op de kleppen tegen en kunnen zelfs bestaande vuilafzettingen tot 80% verwijderen.

Shell FuelSave Euro 95

Shell FuelSave Euro 95 is ontwikkeld voor een hogere efficiëntie van de motor. Doordat de brandstof is verrijkt met DYNAFLEX-technologie wordt wrijving verminderd op plaatsen waar motorolie minder makkelijk bijkomt. Dit zorgt dat energieverlies in de motor wordt verminderd, met als resultaat een lager brandstofverbruik.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel laat uw motor weer tot 100% presteren door onze unieke Shell DYNAFLEX-technologie. Shell V-Power brandstoffen zijn uitgebreid getest en hebben bewezen onze beste motorprestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg. Ook heeft het reinigende werkingen op de motor.

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel is verrijkt met Shell DYNAFLEX-technologie en is ontwikkeld voor een hogere efficiëntie van de motor. De reinigende toevoegingen dragen bij aan het schoonhouden van de motor en een lager brandstofverbruik.

LPG

LPG, oftewel autogas, is een mengsel van propaan en butaan en wordt gebruiks als brandstof in mengeselmotoren in auto’s, heftrucks maar ook boten. LPG BK GAS is onze leverancier van LPG (liquefied petroleum gas), dit is de leverancier voor alle autogas Shell tankstations in Nederland.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm.  AdBlue is bij ons tankstation verkrijgbaar aan de pomp voor vrachtwagens. Daarnaast ook verkrijgbaar in 5 en 10 liter jerrycans in onze winkel.

AdBlue kan uitsluitend worden gebruikt in voertuigen die zijn uitgerust met een Selective Catalyc Reduction katalysator (SCR-katalystor). In vrachtwagens wordt deze technologie sinds 2006 toegepast, dieselauto’s met SCR zijn sinds 2014 op de markt. De meeste SCR-auto’s hebben een Euro 6-motor.

Brandstoffen