Over Shell Afslag Rilland

Sinds 1995 staat ons team bij Shell Afslag Rilland voor u klaar! Naast het tanken van diverse brandstoffen kunt u ook bij ons terecht voor een prachtig schone auto of bus in onze moderne wasstraat.

Daarnaast kunt u ook dagelijks, van β€˜s ochtends tot β€˜s avonds, bij ons terecht voor een verse kop koffie, een kom lekkere soep of een heerlijke uitsmijter en in de zomer kan je heerlijk je maaltijd uit moeders keuken buiten nuttigen op ons terras.

In 2017 zijn wij verkozen tot beste shell van Nederland.

Streekproducten

Bij ons tankstation in Rilland zijn diverse streekproducten uit Rilland en omgeving te verkrijgen. Zo maken we van onze koolzaad niet alleen biobrandstof maar ook Rillandse Koolzaadhoning.

Naast de koolzaadhoning zijn bij ons tankstation ook aardappels verkrijgbaar van eigen teelt, walnoten (enkel in het najaar) maar ook vers fruit dagelijks geleverd door De Drie Haasjes V.O.F. uit Rilland.

Lees meer

Wat klanten over ons schrijven

 • Super chauffeurs cafetje je bent er een gast en betaalbaar, sanitair is in orde πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  Goofy
 • Prima locatie om te staan. Cafetaria met vriendelijk personeel en lekkere uitsmijters, hamburgers, soep en broodjes. Sanitair goed en schoon. Supermarkt en kroeg op loopafstand...!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  Bram
 • Zeer goede plek om te parkeren/overnachte leuke bediening en goede maaltijden voor redelijke prijs.

  Edwin
 • Goed eten voor weinig geld! Heerlijk rustig overnachten en vriendelijke bediening.

  Mark
Lees meer
Over Ons